Contact Book Corner - Librarium

Lansare de carte ”Iubirea care vindecă” de Gigi Ghinea

vineri 01 iunie 2012 18:00 - 19:00

Librăria Book Corner și Asociația ”Money For Help” vă invită vineri, 1 iunie, de la ora 18.00 la o întâlnire cu psihologul Gigi Ghinea. Cunoscuta autoare a volumului ”Cum m-am vindecat de nefericire”, vândut în mii de exemplare doar în câteva luni de zile,  revine la Cluj-Napoca pentru o întâlnire cu cititorii și pentru a lansa cartea ”Iubirea care vindecă”. Invitat alături de autoare este criticul Luigi Bambulea.

Evenimentul promovează viitoarele campanii cu scop caritabil organizate de către asociația nonguvernamentală ”Money For Help”, evenimente care se vor desfășura în lunile ce urmează și care au menirea de a dezvolta tema comunicării prin iubire și empatie cu toți semenii noștri.

În cea de-a doua carte, “Iubirea care vindecă”, vorbesc despre procesul meu de vindecare spirituală, care, odată experimentat în propria viață, poate fi transmis și celorlalți, pentru că el se clarifică în mine ca o metodă de lucru valabilă pentru orice om care decide să se vindece definitiv de nefericire.  În acest proces de vindecare, fiecare dintre noi iși poate descoperi, mai întâi, toate fricile inconștiente, cele care ne mențin într-o închisoare a minții și care se manifestă în afara noastră în diverse  forme. Sintetizând, pe scurt, atunci când se teme, omul simte nevoia să se apere sau să atace, iar acest proces dezvoltă în ego-ul individului dorința de control al realității. Considerând că poate deține controlul, singurul sentiment pe care acesta îl manifestă în afara lui este ura de sine inconștientă, și nu iubirea de el însuși, așa cum ar fi natural. (Gigi Ghinea)

Gigi Ghinea este o prezenţă constantă la numeroase emisiuni de radio şi televiziune, având o experienţă îndelungată în domeniul psihoterapiei şi consilierii psihologice. Licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, autoarea practică în prezent consilierea psihologică în propriul cabinet din Bucureşti.

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Clujul Cultural
Revista Tribuna
Revista ECHINOX
The events
Evenimente în Cluj
Bicicleta Galbena
OPTI Web Design si Gazduire