Contact Cartea de Nisip - Librarium

Expoziție de caricatură

sâmbătă 15 septembrie 2012 19:00 - 22:00

Cartea de Nisip vă invită sâmbătă, 15.09.2012 ora 19, la vernisajul expoziției de caricatură LINII, CULORI, MOMENTE. Va vorbi inițiatorul proiectului Călin Balea.

CreARTiv3 este un proiect inițiat de Asociatia Artistilor Vizuali “CreARTiv” ce are ca scop promovarea artelor vizuale în România, susținând cei mai talentați artiști din domeniu. Obiectivul  acestei expoziții estepromovarea caricaturii portretistice.

Detalii pe http://creartiv3.eu/ro/

sau pe http://www.facebook.com/creartiv3

Artiști care expun:

Adrian Trestian Vasile – caricaturist, pictor. A surzit la varsta de 9 luni. Este artist profesionist de peste 13 ani. În perioada 2000-2011 este colaborator de bază al lui Ștefan Popa Popa’s. Premii obținute:  Premiul de excelență al Festivalului Humorului, Gura Humorului – 2001; premiul de excelență, Epigrafie și Satirică, Reșița – 2001; premiul de excelență, Festivalul „Satul lumii”, Macea – 2001, 2003, 2005, 2007, 2009; premiul de excelență, Festivalul „Ceapa de aur”, Făgăraș – 2001, 2004, 2008, 2009; premiul de excelență, Festivalul Cetății – Salonul Internațional de Caricatură și Grafică Satirică – Caransebeș – 2010.

Radu Clețiu – caricaturist și pictor muralist.  Artist vizual profesionist cu peste 30 de ani de experiență este unul din pionierii benzii desenate romanești și piesa de rezistență a Festivalului PortoCartoon, în ultimii 7 ani. În 2010 obține Marele Premiu al Publicului de la Salon de Caricatura, Saint Just le Martel, Franta

Valentin Chibrit – caricaturist, illustrator și pictor este absolvent al Facultății de Arte “G. ENESCU”, Iași (grafica) în 2003. Este colaborator pe vasele companiei Royal Caribbean International. În 1997 primește Premiu Juriului, Premiul “Maria Pruteanu” și Premiul Ministerului Învățământului la Olimpiada Nationala de Arte, Galați.  În 1998 I se acordă  Marele Premiu al concursului național de Caricatură, Caransebeș iar în 1999, Premiul de Excelență la Festivalul de Satiră și Umor “Umor la Gura Humorului” În 2002 obține Premiul de Excelență la Festivalul de Satira și Umor “Mărul de Aur”, Bistrita, în 2004,  Marele Premiu la Festivalul “Oltenii și Restu` Lumii”, Slatina, în 2005, Premiul de Excelenta la Festivalul de Satirăși Umor Sătesc, Macea Iar în 2012, Premiul I la secțiunea portret la Festivalul Internațional de Caricatură, Urziceni.

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

Carduri acceptate

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Clinicile Medicis
Alt Club
Centrul de Cercetare in Istoriografie Filosofica si Filosofia Imaginarului
eventya
Facultatea de Stiinte politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii
Teatrul Maghiar de Stat Csiki  Gergeli
TM2021
VIA RUMANIA CULTURA
ZILE SI NOPTI
Institut Francais
Radio Timisoara
Yankee Candle
de Banat.ro
Timisoreni.ro
Lex Hobby Store
Teatrul National Timisoara
Teatrul German de Stat
OPTI Web Design si Gazduire