Contact Cartea de Nisip - Librarium

Înțelepciunea iubirii

sâmbătă 28 iulie 2012 19:00 - 22:00

Cartea de Nisip vă invită sâmbătă, 28 iulie 2012, de la ora 19, la prima întâlnire dedicată psihologiei aplicate: Atelierul de psihologie Înțelepciunea iubiriiO perspectivă psihologică. Moderatorul întâlnirilor va fi Lect. Univ. Dr. Coralia Sulea iar invitatul de sâmbătă: Conf. Univ. Dr.  Irina Macsinga.

“Psihologia nu poate spune oamenilor cum ar trebui să își trăiască viața. Însă poate să le ofere mijloace pentru realizarea unei schimbări personale și sociale.”

                                Albert Bandura, Social Learning Theory  (1977)

Atelierul de psihologie este o întâlnire între oameni, cărți, experiențe, înțelesuri. Este o invitație la dialog și cunoaștere în diferite domenii ale teoriei, cercetării și practicii din psihologie. Miza pe care ne-o propunem este aceea de a oferi noi moduri de a comunica, de a ne întelege unii pe alții, de a ne cunoaste pe noi însine, de a iubi, de a trăi, de a vedea, iar pentru asta am ales pentru început o temă pe care cu toții ne-am dori să o cunoaștem pe deplin: Înțelepciunea iubirii. O perspectivă psihologică.

Irina Macsinga este conferenţiar universitar la Catedra de Psihologie din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara. Susține cursurile de Psihologia Personalităţii şi Psihologie Cognitivă. Este implicată în granturi naţionale de cercetare şi a participat ca expert la mai multe proiecte internaţionale. Este membră a Asociaţiei Psihologilor din România şi referent ştiinţific al Facultăţii de Sociologie şi Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara, membru în colectivul de redacţie pentru Romanian Journal of Applied Psychology (Timişoara) şi membru fondator al Centrului Euroregional de Psihologie Aplicată din Timişoara. A semnat, ca autor sau coautor, numeroase lucrări şi a publicat peste 30 de studii şi articole în reviste sau volume de specialitate. Interesele sale ştiinţifice vizează metodologia în evaluarea personalităţii, aplicaţiile psihologiei cognitive în mediul educaţional, precum şi psihologia diferenţială.

Coralia Sulea este doctor în psihologie, lector la Departamentul de Psihologie al Universității de Vest din Timișoara, cu o activitate de predare, cercetare și consultanță în domeniul psihologiei organizaționale și cel al psihologiei sănătății ocupaționale.

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

Carduri acceptate

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Clinicile Medicis
Alt Club
Centrul de Cercetare in Istoriografie Filosofica si Filosofia Imaginarului
eventya
Facultatea de Stiinte politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii
Teatrul Maghiar de Stat Csiki  Gergeli
TM2021
VIA RUMANIA CULTURA
ZILE SI NOPTI
Institut Francais
Radio Timisoara
Yankee Candle
de Banat.ro
Timisoreni.ro
Lex Hobby Store
Teatrul National Timisoara
Teatrul German de Stat
OPTI Web Design si Gazduire