Contact Casa Cărților Librarium

Cardurile de fidelitate Club Librarium

CLUB LIBRARIUM

REGULAMENUL, TERMENII SI CONDITIILE

CARDULUI DE FIDELITATE “Club Librarium”

 

Art.1. ORGANIZATORUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE
Programul de fidelizare prin carduri “Club Librarium” (denumit in continuare “Programul”) este organizat de catre SC ONE DISTRIBUTION COMPANY  SRL, cu sediul in Bucuresti, sectorul 6, Splaiul Independentei nr. 315-317-319, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/12838/2008, cod unic de inregistrare RO24235942, (denumita in continuare “Organizatorul”).

Participantii la program sunt obligati sa respecteTermenii si conditiile Regulamentului cardului “CLUB LIBRARIUM”, astfel cum sunt ele descrise mai jos:

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare pe site-urile Organizatorului (www.librariumgrup.ro sau www.cartepedia.ro) . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, fara un anunt in prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Art.2. ARIA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI SI LOCATIILE
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in toate librariile Librarium sau  pe libraria online cartepedia.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona zona de desfasurare sau de a aduce modificari in reteaua sa de librarii.

Art.3. DURATA PROGRAMULUI
Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului, instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de SC ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate librariile sale sau pe site-ul www.librariumgrup.ro sau  pe libraria online cartepedia.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Art.4. CONDITIILE DE PARTICIPARE
Poate fi membru al programului de fidelitate “CLUB LIBRARIUM” orice persoana fizica  ce a implinit 14 ani (denumit in continuare “Participantul”). La program se poate participa numai prin completarea formularului de inscriere. Formularele de inscriere sunt accesibile si fizic in librariile Librarium. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile din formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, data nasterii, gen, localitate, strada, numar, judet/sector, ocupatia, telefon, email, semnatura. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid, ceea ce duce la imposibilitatea accesului la discount-ul direct valabil cu cardul de fidelitate; cardul respectiv ramanand la starea de card temporar, astfel cum acesta este definit in cuprinsul prezentului Regulament, adica fara date in sistem. La completarea corecta a talonului si predarea lui in librariile Librarium se activeaza pe loc starea de card cu date in sistem, cu acces la discount direct.
Art. 5. CARDUL DE FIDELITATE CLUB LIBRARIUM
Cardul de fidelitate CLUB LIBRARIUM ofera participantilor posibilitatea de a beneficia direct de un discount, prin reducere de pret.
Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate.

Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.

In plus fata de aceste variante de carduri, Organizatorul poate emite si alte tipuri de carduri, adresate anumitor categorii de clienti, in baza unor regulamente distincte.

Cardul de fidelitate CLUB LIBRARIUM este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in toate librariile Librarium, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate. Accesul la folosirea facilitatilor acumulate si la discount direct sunt posibile doar pentru Participantii care detin un card cu toate datele obligatorii completate corect in sistem, adica au completat si semnat formularul de inscriere, conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Prin acceptul acestui Regulament si al Termenilor si Conditiilor sale, Participantul este de acord sa primeasca din partea Organizatorului sau a partenerilor acestuia buletine informative, campanii de marketing si publicitate pe canale de tipul e-mail marketing, SMS marketing, Apel voce sau scrisoare. 

SC One Distribution Company SRL este înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numărul 18614/10.02.2011, ca atare, potrivit Legii 667/2001 şi a Legii 506/2004, are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate.

Art. 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

6.1.Utilizarea cardului de fidelitate

Cardul de fidelitate este un program prin care posesorul de card poate sa beneficieze de discount direct, la fiecare tranzactie in parte. In cazul in care Participantul opteaza pentru o promotie Librarium sau cartepedia.ro sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Organizator (in cazul in care exista), posesorul de card, beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai poate beneficia de discount direct la tranzactia respectiva cat timp promotia, oferta sau reducerea este activa. Practic, in oricare dintre librariile Librarium sau  pe libraria online cartepedia.ro promotiile nu se cumuleaza, sunt valabile pana la o data anume specificata si in limita stocurilor disponoibile.

6.2. Accesul la discount-ul direct

Participantul va primi o reducere din suma platita cu numerar sau card bancar, la fiecare tranzactie, conform prezentului Regulament. Cuantumul reducerii acordate difera, in functie de tipul de card detinut astfel:

-          5%  CARD LIBRARIUM SILVER – destinat clientilor fideli

-          10% CARD DIDACTIC – destinat cadrelor didactice si studentilor

-          8% CARD VIRTUAL – destinat celor care isi obtin cardul Librarium de pe platforma Virtual Cards

Pentru obtinerea Cardului Didactic, participantii trebuie sa faca dovada (la solicitarea reprezentantului Organizatorului) ca sunt studenti sau cadre didactice.

In cazul in care oricare card nu mai este folosit o perioada de 360 zile, Organizatorul isi rezerva dreptul de a-l anula.

Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului cumparaturii, prezentarea cardului fiind obligatorie la momentul cumparaturii.

Procentul discountului poate fi modificat de Organizator periodic si va fi comunicat in  regulamentul actualizat pe site-urile Organizatorului, fara o anuntare in prealabil a participantilor.

Art. 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE CLUB LIBRARIUM
Utilizarea cardului de fidelitate CLUB LIBRARIUM se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discounturi, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate si sa prezinte cardul persoanei de la casa de marcat inainte ca aceasta sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Cardul va fi trecut prin cititorul de cod de bare, moment in care reprezentantul Librarium va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului, discounturile oferite pentru produsele achizitionate.

Art. 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE
ONE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni (360 de zile) de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului Regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului de fidelitate va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completand un nou formular de inscriere.

Daca un card CLUB LIBRARIUM s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la una dintre Librariile Librarium sau in scris, pe adresa de email: clubul.librarium@librariumgrup.ro in caz contrar, Participantul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card, in perioada de inlocuire a cardului nu are acces la discounturile oferite pentru produse.

Art. 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii de marketing in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative din partea ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL sau a partenerilor acesteia.

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament și legislatiei in vigoare. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Program in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea  datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date,  conform notificarii generale 18614/10.02.2011 inregistrata in registrul de evidenta  a prelucrarii  de date cu caracter personal. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la Program.
Participantii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei( art. 18).
Astfel, la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta se obliga: (a) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia, in mod gratuit; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

In cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Art. 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

 

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
bewhere!
Think Outside The Box
Dilema Veche
Caţavencii
Start UB
OPTI Web Design si Gazduire