Contact Casa Cărților Librarium

REGULAMENT VOUCHER CADOU LIBRARIUM

vineri 19 mai 2017 10:17

REGULAMENT VOUCHER CADOU LIBRARIUM

Conditii de folosire a Voucherelor Cadou Librarium:

-          Voucherul (voucherele) nu se pot preschimba in bani, fiind posibila doar achizitia  de carti disponibile la vanzare in interiorul librariei Casa Cartilor Slobozia in limita stocurilor disponibile.

-          Prezentele vouchere permit inclusiv achizitia de carti aflate intr-o alta promotie sau déjà reduse (voucherle se cumuleaza cu alte oferte, reduceri si promotii active in momentul folosirii acestora)

-          In cazul in care valoarea finala a cumparaturilor este mai mica decat valoarea voucherului (voucherelor) nu este posibila returnarea diferentei rest in bani.

-          In cazul in care valoarea finala a cumparaturilor este mai mare decat valoarea voucherului (voucherelor), beneficiarul va achita diferenta in bani.

-          Pentru a putea fi folosite, voucherele trebuie sa detina Serie si numar unic de identificare in plaja mentionata mai sus, in acest Proces Verbal, precum si stampila si semnatura reprezentantului ONE DISTRIBUTION COMPANY.

-          Falsificarea, tentativa de falsificare a voucherelor sau frauda  se pedepseste conform legii.

-          Voucherele sunt identificate printr-o serie si un numar unic  si sunt active (se pot folosi) doar daca poarta semnatura si stampila ONE DISTRIBUTION COMPANY.

-          Voucherele se pot folosi o singura data, dupa folosire acesta ramanand in posesia si proprietatea emitentului – ONE DISTRIBUTION COMPANY.

-          Voucherele sunt active (valabile) de la data predarii acestora catre Beneficiar si pana la data de 31.12.2017. Dupa aceasta data voucherele nu se mai pot folosi, devenind inactive si nule. ONE DISTRIBUTION COMPANY nu are nicio obligatie de returnare a contravalorii acestora catre Beneficiar atat pe toata perioada de valabilitate a voucherelor cat si dupa aceasta data.

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
bewhere!
Think Outside The Box
Dilema Veche
Caţavencii
Start UB
OPTI Web Design si Gazduire