Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
duminică 31 martie 2013 11:00

Acest atelier este un program educativ ce faciliteaza  optimizarea psiho-emotionala a copilului si il sprijina in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale: acceptare neconditionata de sine, abilitati de relationare interpersonala, strategii de rezolvare de probleme si luare de decizii, abilitati de a face fata emotiilor problematice, abilitatea de comunicare cu parintii.

Modulele atelierelor au la baza un program educational conceput de specialisti in domeniul educatiei rational emotive si comportamentale in care se lucreaza dupa manuale special concepute in acest scop, adaptate la caracteristicile de varsta ale copiilor.

Activitatile sint concepute pentru a fi utilizate in grupuri de copii cu aproximativ aceeasi varsta si in fiecare saptamana abordeaza  secvential cate o abilitate sociala, emotionala, cognitiva. 

In fiecare duminica la ora 11.00, va asteptam cu cei mici la Librarium Palas pentru a imbina relaxarea si joaca cu dezvoltarea emotionala a copiilor dumneavoastra.

Coordonator program: Psih. dr. Diana Teodorescu - psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist in psihologie educationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii, adolescenti; formator in domeniul educational.

Taxa de participare: 20 lei

Inscrierile se fac telefonic  (0332.730.743 / 0754.096.248  ), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie.

Va asteptam cu drag!

 

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire