Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
marţi 09 iulie 2013 18:30 - 20:30

Marti, 9 iulie, incepand cu ora 18.30, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), la prezentarea volumului (R)umori de Razvan Constantinescu, aparut la editura Adenium.

Amfitrion: Liviu Antonesei

 Volumul (R)umori este rezultatul selectiilor comentariilor doctorului Razvan Constantinescu pe Facebook din ultimii trei ani, luari de pozitii, articole si interviuri, grupate de o prietena si prefatate de Liviu Antonesei.

“Titlul primului capitol, GastroPolitice, mi se pare inspirit, inclusiv pentru ca politica poate ”sa-ti cada greu la stomac”!, dar doctorul ne arata ca exista si remedii… Iarasi, mi se pare interesant ca volumul incepe cu micile interventii din cyberspatiu, unele cvasi-aforistice, altele stampe grotesti sau delicate, pentru a continua textile mai lungi si mai grele – (R)umori -, ca si cum medicul ar fi dorit sa-si pregateasca pacientul, pardon, cititorul, pentru o operatie mai dificila. si peste tot, indiferent de lungimea textelor, eleganta precizie stilistica si umorul.” (Liviu Antonesei.)

”Razvan este una dintre vocile care lipsesc in spatiul public, fapt care da impresia falsa ca avem numai imbecili. Nu, tara asta este incarcata de inteligenta, iar Razvan este un caz concludent. Este unul dintre cei care m-au facut sa nu parasesc facebook-ul, in orice caz. Aici s-a retras in catacombe o lume extrem de rafinata, care imi produce accese dese de bucurie.” (Iulian Capsali)


”Logica exprimarii, coerenta argumentatiei si bunul simt in discurs sunt ca o limba straina: trebuie sa le exersezi continuu, in caz contrar se vor pierde prin cotloanele neuronilor. Inainte de a fi un jurnal, (R)umori - o reunire de comentarii si idei ale doctorului Razvan Constantinescu - este un manual care preda la nivel avansat toate cele trei notiuni de mai sus.” (Doru Roman)

Va asteptam cu drag!

 

 

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire