Contact Casa Cărților Librarium

Termeni şi condiţii

  1. Site-ul www.librariumgrup.ro numit in continuare si Serviciu este pus la dispozitie de catre Grupul Librarium numit in continuare si Librarium. Serviciul este prezentat „asa cum este" („as is"), fara nici o garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti. Librarium pastreaza in totalitate si in mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor in cadrul Serviciului.
  2. Utilizatorul final este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul Serviciului, indiferent daca este sau nu utilizator inregistrat.
  3. Drepturile de autor pentru acest site sunt detinute de Librarium, nici un material continut neputand fi reprodus integral sau partial fara acord scris prealabil.
  4. Detaliile proiectelor, evenimentelor si serviciilor Grupului Librarium, precum si pretul si descrierea produselor prezentate in cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.
  5. De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate in cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.
  6. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajeaza sa nu creeze nici o dauna sanctionata ca atare de legislatia romana catre Librarium sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator inregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Librarium poate urmari, sanctiona sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate functionarii Serviciului sau imaginii sale in urma oricarei folosiri ilegale sau daunatoare a Serviciului de catre utilizatorul final.
  7. Acesti Termeni si conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de Librarium in orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta, marcata prin « Data ultimei modificari ».
  8. Librarium incearca sa-si imbunatateasca serviciile si va invita sa contactati office@librariumgrup.ro pentru orice probleme si imbunatatiri legate de Serviciu sau de acesti Termeni si conditii.

Data ultimei modificari: 23.04.2012

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
bewhere!
Think Outside The Box
Dilema Veche
Caţavencii
Start UB
OPTI Web Design si Gazduire