Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
sâmbătă 21 septembrie 2013 10:30

Va invitam sambata, 21 septembrie 2013 in lumea minunata a copilariei, sa intelegem impreuna cu Lucia Muntean ce trebuie sa faca un pitic pentru a ajunge cititor profesionist. Autoarea colectiei Cartilor Lucia Muntean, va asteapta sambata, ora 11.00 in Librarium Palas, din Iasi. Va vorbi despre cele mai recente doua titluri lansate in cadrul colectiei si despre cum sa invatam, prin joc, rime si povesti, alaturi de copiii nostri. Conferinta de presa va fi urmata de o sesiune de autografe.

Conferinta de presa va fi precedata de un atelier de desen pentru copii, incepand cu ora 10.30. Vom invata impreuna cum sa desenam, ghidati de rimele jucause ale volumului “Ghici Ghici Ghici…Ce voi desena aici.”

Proiectul “Cartile Lucia Muntean” este un concept editorial gandit sa vina in sprijinul parintilor cu poezii amuzante, jocuri instructive si povestiri antrenante pentru cei mici. Lucia Muntean scrie literatura pentru copii, de mai mult de 30 de ani. Pe langa cele peste 24 carti si 50 de articole publicate, ea isi gaseste timp sa fie o mama atenta, o bunica plina de energie si o educatoare foarte pasionata de munca pe care o face. 

Va asteptam cu drag, sa descoperim impreuna, cele mai recente surprize din partea Luciei Muntean, concretizate in doua noi volume de povesti si rime frumoase, pentru copii.

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire