Contact Librăria Iulius Mall - Librarium

Lansări de carte

Editura TREI vă invită la lansarea volumului XANAX, de Liviu Iancu, duminică, 12 mai 2019, de la ora 16.00, în Librăria Librarium Iulius Mall, din Iaşi.
Alături de autor se vor afla Virginia Costeschi – Editura Trei şi un invitat surpriză.

Oameni simpli, miniștri, prostituate, pești, mari afaceriști, medici celebri, cântăreți, jurnaliști foarte cunoscuți și actori, toți sunt personaje vesele sau mâhnite în volumul scris de Liviu Iancu. Xanax propune eroi care își expun cu curaj ori involuntar imperfecțiunile, și le înțeleg și acceptă sau refuză să vadă realitatea, autorul navigând cu mult umor prin acest univers plin de personaje bizare, aproape suprarealiste. Liviu Iancu relatează trăirile, conflictele, emoțiile și tensiunile cu care se confruntă personajele sale, atât în raport cu ele însele cât și cu restul lumii.

sâmbătă 28 aprilie 2018 18:00 - 20:00

Luca Dinulescu vine la Iași

Dragii noștri cititori,Istoria alternativă a literaturii române în benzi desenateajunge la Iași! Vă invităm pe 28 aprilie, de la ora 18:00, în Librarium Iulius Mall, să discutăm împreună cu unul dintre cei patru făptuitori,Luca Dinulescu, despre acest proiect nemaipomenit, despre umorul din spatele lui și despre cum îi mai stau hainele clasice literaturii r ..

sâmbătă 24 februarie 2018 18:00

Lansare de carte

Dragi cititori, Vă invităm sâmbătă, 24 februarie, de la ora 18:00, să participați, alături de Andrei Zbîrnea și invitații săi, la lansarea volumului "Turneul celor cinci națiuni". Vor fi prezenți Radu Andriescu și Emilia Nedelcoff în calitate de invitați, iar evenimentul va fi moderat de Cătălin-Mihai Ștefan. Aceasta va fi al patrulea popas pe care Andrei Z ..

joi 16 noiembrie 2017 17:30 - 20:00

Lansarea volumului "Halda de steril"

Dragi cititori, Joi, 16 noiembrie, de la ora 17:30 va avea loc lansarea volumului "Halda de steril" de Gabriel Andronache, apărut la Editura Adenium în această toamnă. Alături de autor sunt invitați Adrian Christescu, Iulian Milică și Paul Gorban. Vă așteptăm!

Lansare la Librarium Palas din Iasi: DVD-ul Cuvantul Regelui
vineri 27 martie 2015 18:00

Lansare la Librarium Palas din Iasi: DVD-ul Cuvantul Regelui

Vineri, 27 martie, incepand cu ora 18.00, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc evenimentul de lansare a DVD-ului Cuvantul Regelui. Convorbiri si moment cu si despre Regele Mihai I, organizat impreuna cu editura Curtea Veche Publishing. Vor lua cuvantul: autoarea Marilena Rotaru, academician Alexandru Zub, prof. dr. Catalin Turliuc ..

Turneu de lansare Chris Simion – noul sau roman 40 de zile va fi lansat in 40 de orase
joi 05 martie 2015 18:00

Turneu de lansare - 40 de zile de Chris Simion

Joi, 5 martie, de la ora 18.00, Chris Simion isi provoaca cititorii la Librarium Palas din Iasi, unde isi lanseaza noua sa carte 40 de zile, aparuta la editura Trei, un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos. Dupa bestseller-ul Ce ne spunem cand nu ne vorbim, romanul 40 de zile este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta ex ..

Despre literatura si televiziune cu Daniela Zeca-Buzura, la Librarium Palas din Iasi
marţi 03 martie 2015 18:00

Despre literatura si televiziune cu Daniela Zeca-Buzura

Marti, 3 martie, incepind cu ora 18.00, la Librarium Palas (Palas Mall, nivel 0), Daniela Zeca-Buzura va dialoga cu cititorii ieseni pe tema „Literatura si televiziune”, pornind de la celebra trilogie orientala semnata de autoare: Istoria romantata a unui safari, Demonii vintului, Omar cel orb, toate trei aparute la editura Polirom si aflate pe lista de betselleruri ale editurii. Inv ..

7-8 februarie - Zilele Rosiei Montane, si la Librarium Palas
sâmbătă 07 februarie 2015 18:00

Cultura rezistentei-discutii, dezbatere si lansare de carte

Sambata, 7 februarie, de la ora 18.00, in cadrul Zilelor Rosiei Montane, va asteptam la o discutie pe marginea cartii lui Mihai Gotiu, Afacerea Rosia Montana, aparuta la editura TACT. Alaturi de autor, va fi prezent Sorin Jurca, locuitor al Rosiei Montane. Mihai Gotiuinvestigheaza Afacerea Rosia Montana de peste 11 ani. A realizat sute de interviuri, a facut numeroase drumuri si a locuit luni ..

Alina Mungiu-Pippidi, la Librarium Palas din Iasi
luni 15 decembrie 2014 18:00

Alina Mungiu-Pippidi, la Librarium Palas din Iasi

Luni, 15 decembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iaşi(Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), Alina Mungiu-Pippidi –una dintre cele mai cunoscute voci ale societăţii civile din România – se va întîlni cu cititorii ieşeni şi va vorbi despre cel mai recent volum de dialoguri cu renumitul jurnalist Vartan Arachelian,Tranziţia. Primii 25 de ..

Marius Chivu la Librarium Palas: Sfirsit de sezon
joi 27 noiembrie 2014 18:00

Marius Chivu la Librarium Palas: Sfirsit de sezon

Joi, 27 noiembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iasi (Palas Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), Marius Chivu va dialoga cu Florin Lazarescu despre volumul de povestiriSfirsit de sezon, aparut recent in colectia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom. Invitati: membrii Clubului Logos Vizuale, cinematografice, cele 11 povestiri despre singuratate, boala si moarte ce c ..

Florin Irimia despre povestea 'noir' a ultimului sau roman, la Librarium Palas din Iasi
joi 13 noiembrie 2014 18:00

Povestea 'noir' a lui Florin Irimia, la Librarium Palas din Iasi

Captivant prin tonul de roman noir, prin atmosfera sumbra si confesiunile depresive, Citeva lucruri despre tine de Florin Irimia pare o poveste desprinsa din filme, pe cit de neverosimila, pe atit de fascinanta, la granita dintre vis si realitate. Joi, 13 noiembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Str. Palas nr. 7A) din Iasi, scriitorul Florin Irimia va intra in dialog cu cititorii ieseni ..

Lansare de carte la Librarium Palas: cel mai nou roman semnat de Dan Lungu - Fetita care se juca de-a Dumnezeu

Librarium Palas: Fetita care se juca de-a Dumnezeu de Dan Lungu

Miercuri, 29 octombrie, de la ora 18.00, impreuna cu Editura Polirom, va invitam la lansarea celui mai nou roman al lui Dan Lungu, Fetita care se juca de-a Dumnezeu. Invitati, alaturi de autor: Irina Schrotter, Doris Mironescu Moderator: George Onofrei Actrita Pusa Darie va citi fragmente din roman. Un roman surprinzator, emotionant si plin de umor care exploreaza, prin ochii inocenti ai R ..

Evenimente in cadrul FILIT: Romanul de debut - intalnire cu scriitorul francez Nicolas Clément
sâmbătă 04 octombrie 2014 11:00

Evenimente FILIT, la Librarium Palas

Librarium Palas si Institutul Francez din Romania – Iasi va invita sa luati parte la evenimentele care vor fi organizate in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (1-5 octombrie 2014), ce vor avea ca subiect romanul de debut. Sambata, 4 octombrie, ora 11.00 (Librarium Palas): Romanul de debut: Intalnire cu scriitorul francez Nicolas Cl&e ..

Cei care schimba jocul, miercuri, la Librarium Palas
miercuri 01 octombrie 2014 18:00

Cei care schimba jocul, miercuri, la Librarium Palas

Miercuri, 1 octombrie, ora 18:00, va asteptam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), unde va avea loc lansarea cartii Cei care schimba jocul. Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale, aparuta la Editura Publica, alaturi de autoarele cartii, Mona Dirtu si Andreea Rosca. Moderator: Prof. univ. Stefan Prutianu A ..

Eveniment la Librarium Palas: lansarea cartii START in ATREPRENORIAT de Cristian Onetiu
luni 22 septembrie 2014 16:30

Eveniment la Librarium Palas: START in ATREPRENORIAT

Luni, 22 septembrie, de la ora 16.30, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul venetian), va avea loc lansarea cartii Start in ANTREPRENORIAT de Cristian Onetiu, eveniment ce se doreste a fi unul deschis, experiential si pozitiv, destinat antreprenorilor mici si medii, dar si tinerilor profesionisti ce isi doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu. Afla t ..

Intilnire cu BEBE MIHAESCU, la Librarium Palas din Iasi
joi 24 iulie 2014 18:30

Intilnire cu BEBE MIHAESCU, la Librarium Palas din Iasi

Joi, 24 iulie, ora 18.30, va invitam la Librarium Palas (Str. Palas, nr. 7A Iasi), la o intalnire cu renumitul specialist in sexologie Bebe Mihaescu, cu prilejul aparitiei volumuluiCorp, sexualitate si psihoterapie, publicat recent la Editura Polirom. Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cind vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascun ..

“FONOTECA EXCELENŢEI”, un proiect semnat de Raluca Diaconiuc, la Librarium Palas
miercuri 28 mai 2014 18:00

“FONOTECA EXCELENŢEI”, la Librarium Palas

Librarium Palas vă invită miercuri, 28 mai, de la ora 18, la  lansarea cărţii şi audiobook-ului “FONOTECA EXCELENŢEI”,  sub semnătura jurnalistului Raluca Daria Diaconiuc.

Intalnire cu Mircea Diaconu la Librarium Palas
joi 20 martie 2014 18:00

Intalnire cu Mircea Diaconu la Librarium Palas

Joi, 20 martie, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Veneţian), va avea loc lansarea volumului La noi, cînd vine iarna de Mircea Diaconu, însoţită de o lectură publică. Romanul a apărut recent, în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom. Invitaţi: Oltiţa Cîntec, Nicoleta Munteanu, Lucian Dan Teodor ..

Lansare de carte la Librarium Palas: Fratele mut. La nord apa e curata de Vlad A. Gheorghiu
joi 12 decembrie 2013 19:00

Lansare de carte la Librarium Palas

Joi, 12 decembrie, de la ora 19.00, la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea volumului Fratele mut. La nord apa e curata de Vlad A. Gheorghiu. Alaturi de autor, sunt invitati: criticul literar Doris Mironescu si poetii: Bogdan Federeac si Matei Hutopila. „Mi se pare ca Vlad A. Gheorghiu si-a aflat drumul. Treaba lui ca prefera sa cal ..

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi: (R)umori  de Razvan Constantinescu
marţi 09 iulie 2013 18:30 - 20:30

Lansare de carte: (R)umori de Razvan Constantinescu

Marti, 9 iulie, incepand cu ora 18.30, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), la prezentarea volumului (R)umori de Razvan Constantinescu, aparut la editura Adenium. Amfitrion: Liviu Antonesei Volumul (R)umori este rezultatul selectiilor comentariilor doctorului Razvan Constantinescu pe Facebook din ultimii trei ani, luari de pozitii, art ..

Lansare anulata: Discutie despre romanul Mamica la doua albastrele de Doina Rusti si proiectie de film,  la Librarium Palas din Iasi
joi 13 iunie 2013 18:00 - 20:00

Lansare anulata: Mamica la doua albastrele, de Doina Rusti

Din motive obiective, Doina Rusti nu va mai putea ajunge pe 13 iunie la Iasi. Ne cerem scuze, vom reprograma evenimentul si vom anunta! Joi, 13 iunie, incepand cu ora 18.00, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), la o discutie despre romanul Mamica la doua albastrele de Doina Rusti, aparut la editura Polirom, urmata de o proiectie de film. Alatur ..

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi:  Un singur cer deasupra lor de Ruxandra Cesereanu
marţi 14 mai 2013 18:00 - 20:00

Un singur cer deasupra lor de Ruxandra Cesereanu

Marti, 14 mai, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Str. Palas, nr. 7A) din Iasi, va avea loc lansarea celui mai nou roman al Ruxandrei Cesereanu, Un singur cer deasupra lor, aparut in colectia „Ficton LTD” a Editurii Polirom. Vor lua cuvintul, alaturi de autoare: Valeriu Gherghel si Florin Irimia. Un roman-fresca despre transformarile petrecute in Romania de la inceputurile obseda ..

Lansare de carte: Asperger de Rita Chirian
joi 18 aprilie 2013 18:00 - 20:00

Lansare de carte: Asperger de Rita Chirian

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, va asteptam la Librarium Palas, in cadrul Salonului de Literatura, unde criticii literari Bogdan Cretu si Serban Axinte vor lansa volumul de poezie Asperger, aparut la Cartea Romaneasca si semnat de Rita Chirian. Vor citi proza Victor Tutuianu si Teodor Bordeianu. Moderatori: Mirel Cana, Liviu Antonesei, Paul Gorban. Asperger este un slideshow: feminitate si a ..

Lorena Lupu, alaturi de Emil Brumaru si Liviu Antonesei, la Librarium Palas din Iasi
vineri 29 martie 2013 18:00

Lorena Lupu, alaturi de Emil Brumaru, lanseaza Dona Juana

Vineri, 29 martie, de la ora 18.00, la Librarium Palas Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea romanului erotic Dona Juana (Fals tratat de mitologie contemporana) in prezenta autoarei, Lorena Lupu. Romanul, devenit un hit pe internet, este prefatat de Cristian Mungiu si Dan-Silviu Boerescu si a aparut la editura Herg Benet. Invitati: Emil Brumar ..

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi: Papadia electrica de Serban Axinte
vineri 22 martie 2013 18:00 - 20:00

Papadia electrica

„sa ni se ridice din inima o lumina atat de puternica incat cusatura lumilor sa nu se mai vada” Vineri, 22 martie, incepand cu ora 18.00, la Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Veneţian), va avea loc lansarea volumului de poezie Papadia electrica de Serban Axinte, aparut la editura Casa de Pariuri Literare. Invitaţi, alaturi de autor: Doris Mironescu, Antonio Patras si Adrian ..

Lansarea albumului Coreea de Nord, un lagar cit o tara de Adelin Petrisor, la Librarium Palas
vineri 18 ianuarie 2013 18:00 - 20:00

Adelin Petrisor, la Iasi

 

 

Emil Brumaru si Bogdan Cretu, intr-o discutie despre Jucaria mortului, la Librarium Palas

Emil Brumaru si Bogdan Cretu, la Librarium Palas

Joi, 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Librarium Palas (situata vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea volumului de poezie Jucaria mortului de Constantin Acosmei, aparuta la editura Casa de Pariuri Literare. Invitati, alaturi de autor: Emil Brumaru si Bogdan Cretu „Acosmei a ramas (ca si Ruxandra Novac) autorul unei singure carti. Majuscula se subintelege. Si tot ..

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire