Contact Librăria Sun-Plaza - Librarium

Termeni şi condiţii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.librariumgrup.ro  implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

Despre noi

Site-ul www.librariumgrup.ro este administrat de One Distribution Company S.R.L., cu sediul în Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu J40/12838/24.07.2008, CIF RO 24235942 şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Cont IBAN:     RO87BRDE441SV21172034410

                      BRD Agenţia Carol

Adresa:           Blvd. Splaiul Independenţei, nr. 315-319, Sector 6, București

  1. Site-ul www.librariumgrup.ro numit in continuare si Serviciu este pus la dispozitie de catre Grupul Librarium numit in continuare si Librarium. Serviciul este prezentat „asa cum este" („as is"), fara nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti. Librarium pastreaza in totalitate si in mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor in cadrul Serviciului.
  2. Utilizatorul final este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul Serviciului, indiferent daca este sau nu utilizator inregistrat.
  3. Drepturile de autor pentru acest site sunt detinute de Librarium, nici un material continut neputand fi reprodus integral sau partial fara acord scris prealabil.
  4. Detaliile proiectelor, evenimentelor si serviciilor Grupului Librarium, precum si pretul si descrierea produselor prezentate in cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.
  5. De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate in cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.
  6. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajeaza sa nu creeze nici o dauna sanctionata ca atare de legislatia romana catre Librarium sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator inregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Librarium poate urmari, sanctiona sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate functionarii Serviciului sau imaginii sale in urma oricarei folosiri ilegale sau daunatoare a Serviciului de catre utilizatorul final.
  7. Acesti Termeni si conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de Librarium in orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta, marcata prin « Data ultimei modificari ».
  8. Librarium incearca sa-si imbunatateasca serviciile si va invita sa contactati office@librariumgrup.ro pentru orice probleme si imbunatatiri legate de Serviciu sau de acesti Termeni si conditii.

Câţiva termeni importanţi

Acest site nu este o librarie online și, prin urmare, nu puteți face cumpărături online. Acest site este exclusiv destinat prezentării de produse și informării dumneavoastră despre evenimentele, lansările sau promoțiile existente in librăriile noastre – Librarium. Pentru cumpărături online, vă rugăm să vizitati librăria online a Grupului Librarium la adresa https://www.cartepedia.ro/

Drepturile de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) sunt toate acele drepturi imateriale, precum know-how-ul, dreptul de autor şi drepturile conexe, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţiile sunt toate acele specificaţii şi/sau descrieri ale Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în paginile de prezentare a produselor.

Alte informații

Preţurile de pe site-ul www.librariumgrup.ro includ Taxa pe Valoare Adaugată.

Conţinut şi Drepturi de Autor

Numele site-ului www.librariumgrup.ro  şi însemnele grafice afişate aici sunt mărci înregistrate ce aparţin SC One Distribution Company SRL şi nu pot fi folosite sau copiate fară acordul scris al proprietarului.

Conţinutul site-ului www.librariumgrup.ro (texte, imagini, elemente de grafică web, elemente grafice, scripturi etc.) este proprietatea SC One Distribution Company SRL şi a partenerilor şi furnizorilor acestuia, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Puteţi reproduce sau utiliza fragmente de text sau elemente grafice prezente pe site numai dacă ne cereţi, în prealabil, acordul scris pentru a o face.

Pe cât posibil, vom încerca să moderăm conţinutul şi forma comentariilor utilizatorilor, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. Ca atare, pentru a nu fi excluşi din comunitatea noastră, vă rugăm să urmaţi regulile uzuale de bună cuviinţă, păstrând un limbaj decent, lipsit de injurii sau atacuri la persoană.

Date personale şi confidenţialitate

SC One Distribution Company SRL este înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numărul 18614/10.02.2011, ca atare, potrivit Legii 667/2001 şi a Legii 506/2004, site-ul www.librariumgrup.ro are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate. Simplu spus, dacă vă creaţi un cont pe site-ul nostru, acceptaţi ca datele dumneavoastră să fie înregistrate în baza noastră şi ca noi să le utilizăm pentru întocmirea facturilor şi pentru a vă ţine la curent (cu acceptul dumneavoastră) cu cele mai noi ştiri din lumea cărţii şi cele mai apetisante oferte de care dispunem.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate şi/sau reprezentanţilor legali ai persoanelor vizate, autorităţilor competente, personalului propriu al societăţii sau colaboratorilor externi implicaţi în executarea scopurilor declarate şi instruiţi în vederea asigurării protecţiei datelor. Printre colaboratorii externi pot fi, fara a ne limita doar la aceștia, Google, platforme de social media precum Facebook, Instagram, aplicații prin care vă putem transmite informații despre noutăți, oferte sau evenimente precum MailChimp. Principalele scopuri pentru care folosim colaboratori externi sau alte aplicații sunt: transmiterea de newslettere, crearea de audiențe anonimizate, dar similare profilului utilizatorilor sitelui nostru,  anunțuri publicitare folosind funcțiile native ale clientului de mail.    

Datele conturilor dumneavoastră bancare nu sunt stocate de www.librariumgrup.ro, ci de firmele care intermediază plăţile online, de aceea, ne declinăm responsabilitatea pentru eventualele probleme de securitate apărute.

Litigii şi forţă majoră

Prin folosirea sau vizualizarea informațiilor de pe acest site, aţi luat la cunoştinţă faptul că Termenii şi Condiţiile de mai sus cad sub incidenţa legilor române, ce guvernează şi orice potenţial litigiu apărut între dumneavoastră şi SC One Distribution Company SRL. În cazul unor eventuale conflicte, vom încerca mai întâi să rezolvăm problema pe cale amiabilă, iar dacă nu reuşim în maximum 30 de zile (ceea ce sperăm că nu va fi cazul), vom fi obligaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare, să apelăm la instanţele de judecată competente.

Forţa majoră exonerează părţile implicate de răspunderea pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale. 

PROGRAMUL DE FIDELIZARE LIBRARIUM

Pentru a intra în Programul de fidelizare Librarium, trebuie să completati formularul disponibil în oricare dintre librăriile noastre (vezi AICI datele de contact). În urma completării formularului veți primi CARDUL DE FIDELITATE LIBRARIUM. Emiterea acestui CARD nu presupune vreun cost din partea Dumneavoastră, fiind gratuită. 

Cardul este valabil în toată rețeaua de librării Librarium, dar pe libraria online www.cartepedia.ro. Cardul ne este un card de credit și nu poate fi utilizat ca mijloc de plată. Cardul poate fi folosit doar de către titular și discountul acordat nu se cumulează cu alte promoții, oferte și/sau vouchere.

Reducerea de care beneficiază posesorul acestui card este de 10% pentru oricare dintre produsele aflate la vânzare în librăriile Librarium. Dacă veți dori să-l folosiți la cumpărături online, o puteți face exclusiv pe librăria online https://www.cartepedia.ro/ a Grupului Librarium, conform Condițiilor specificate AICI.

Condiții de utilizare

-          Nu se cumulează cu alte vouchere sau coduri de tip cadou sau reducere;

-          Sunt inactive pentru achiziția de produse ce se află în campanii sau oferte ce presupun acordarea anumitor produse cadou;

-          Nu sunt active în cadrul campaniilor sau ofertelor în care se oferă alte beneficii, servicii sau facilități suplimentare (transport, împachetare ș.a.m.d);

-          Nu se folosesc în campaniile de reduceri sau oferte ce sunt condiționate de achiziția unui număr minim de produse;

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROGRAMULUI DE FIDELITATE LIBRARIUM

Art.1. ORGANIZATORUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Programul de fidelizare prin carduri (denumit in continuare “Programul”) este organizat de catre SC ONE DISTRIBUTION COMPANY  SRL, cu sediul in Bucuresti, sectorul 6, Splaiul Independentei nr. 315-317-319, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/12838/2008, cod unic de inregistrare RO24235942, (denumita in continuare “Organizatorul”).

Participantii la program sunt obligati sa respecteTermenii si conditiile atat din prezentul Regulament, cat si din formularele speciale puse la dispozitie in librariile Librarium.

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare pe site-urile Organizatorului (www.librariumgrup.ro sau www.cartepedia.ro) . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, fara un anunt in prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Art.2. ARIA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI SI LOCATIILE

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in toate librariile Librarium sau  pe libraria online cartepedia.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona zona de desfasurare sau de a aduce modificari in reteaua sa de librarii.

Art.3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului, instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de SC ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate librariile sale sau pe site-ul www.librariumgrup.ro sau  pe libraria online cartepedia.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Art.4. CONDITIILE DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate orice persoana fizica  ce a implinit 16 ani (denumit in continuare “Participantul”). La program se poate participa numai prin completarea formularului de inscriere. Formularele de inscriere sunt accesibile fizic in librariile Librarium. Participantul este obligat sa completeze integral cel putin campurile marcate ca * obligatorii din formularul de inscriere, cu date reale si citet. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid, ceea ce duce la imposibilitatea accesului la discount-ul direct valabil cu cardul de fidelitate; cardul respectiv ramanand la starea de card temporar, astfel cum acesta este definit in cuprinsul prezentului Regulament, adica fara date in sistem. La completarea corecta a talonului si predarea lui in librariile Librarium se activeaza pe loc starea de card cu date in sistem, cu acces la discount direct.

Art. 5. CARDUL DE FIDELITATE LIBRARIUM

Cardul de fidelitate ofera participantilor posibilitatea de a beneficia direct de un discount, prin reducere de pret. Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate.

Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.

In plus, fata de aceste variante de carduri, Organizatorul poate emite si alte tipuri de carduri, adresate anumitor categorii de clienti, in baza unor regulamente distincte.

Cardul de fidelitate LIBRARIUM este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in toate librariile Librarium, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate. Accesul la folosirea discountului direct este posibil doar pentru Participantii care detin un card cu toate datele obligatorii completate corect in sistem, adica au completat si semnat formularul de inscriere, conform specificatiilor din prezentul Regulament.

SC One Distribution Company SRL este înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numărul 18614/10.02.2011, ca atare, potrivit Legii 667/2001 şi a Legii 506/2004, are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate pe formularul de completare necesar emiterii cardului.

Art. 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

6.1.Utilizarea cardului de fidelitate

Cardul de fidelitate este un program prin care posesorul de card poate sa beneficieze de discount direct, la fiecare tranzactie in parte. In cazul in care Participantul opteaza pentru o promotie Librarium sau cartepedia.ro sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Organizator (in cazul in care exista), posesorul de card, beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai poate beneficia de discount direct la tranzactia respectiva cat timp promotia, oferta sau reducerea este activa si are un beneficiu in discount procentual mai mare decat beneficiul de discount ce este asigurat de programul de fidelizare. Practic, in oricare dintre librariile Librarium sau pe libraria online cartepedia.ro promotiile nu se cumuleaza, sunt valabile pana la o data anume specificata si in limita stocurilor disponoibile.

6.2. Accesul la discount-ul direct

Participantul va primi o reducere din suma platita cu numerar sau card bancar, la fiecare tranzactie, conform prezentului Regulament. Cuantumul reducerii acordate este de 10%. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica cuantumul reducerii in orice moment, fara o notificare in prealabil.

Pentru obtinerea Cardului, participantii trebuie sa faca dovada (la solicitarea reprezentantului Organizatorului) ca indeplinesc varsta minima necesara si ca, in general, indeplinesc conditiile de participare.

In cazul in care oricare card nu mai este folosit o perioada de 360 zile, Organizatorul isi rezerva dreptul de a-l anula.

Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului cumparaturii, prezentarea cardului fiind obligatorie la momentul cumparaturii.

Procentul discountului poate fi modificat de Organizator periodic si va fi comunicat in  regulamentul actualizat pe site-urile Organizatorului, fara o anuntare in prealabil a participantilor.

Art. 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE LIBRARIUM

Utilizarea cardului de fidelitate LIBRARIUM se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discounturi, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate si sa prezinte cardul persoanei de la casa de marcat inainte ca aceasta sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Cardul va fi trecut prin cititorul de cod de bare, moment in care reprezentantul Librarium va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului, discounturile oferite pentru produsele achizitionate.

Art. 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

ONE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni (360 de zile) de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului Regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului de fidelitate va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completand un nou formular de inscriere.

Daca un card LIBRARIUM s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la una dintre Librariile Librarium sau in scris, pe adresa de email: clubul.librarium@librariumgrup.ro in caz contrar, Participantul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi

pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card, in perioada de inlocuire a cardului nu are acces la discounturile oferite pentru produse.

 

Art. 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Prin semnarea si completarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii de marketing, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative din partea ONE DISTRIBUTION COMPANY SRL sau a partenerilor acesteia daca a bifat aceste optiuni.

Art. 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

Data ultimei modificari - 21 ianuarie 2019

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
bewhere!
Think Outside The Box
Dilema Veche
Caţavencii
Start UB
OPTI Web Design si Gazduire